16 Juni 2021

Silaturahmi Keluarga Besar Disperin NTB di Penghujung Ramadhan 1422 H

Menyambut datangnya bulan Syawal 1422 H dan sebagai hari terakhir aktifitas kerja di lingkup OPD Pemprov NTB, Kepala Dinas Perindustrian Prov NTB Nuryanti, SE., ME dan seluruh keluarga besar mengadakan silaturahmi di halaman kantor Dinas Perindustrian Prov NTB.

Dalam event sederhana nan berkesan tersebut, Kepala Disperin NTB menyampaikan amanat untuk terus menjaga produktifitas dan kesehatan dalam bekerja. Saling memaafkan dalam aktifitas kerja dan terus bahu membahu mencapai tujuan bersama yang telah ditetapkan.

Silaturahmi ini dirangkai dengan pembagian parcel untuk kawan-kawan non-ASN lingkup Disperin NTB. Pembagian parcel Idul Fitri ini sebagai bentuk simbolis rasa terima kasih Kepala Dinas Perindustrian dan jajarannya atas support dan atensi luar biasa kawan-kawan non-ASN lingkup Disperin NTB dalam mendukung program kerja Disperin NTB selama ini.

Tak sedap kiranya jika silaturahmi tidak ditutup dengan sesi foto bersama. Berbagai gaya dan busana, menyatu dalam suasana silaturahmi keluarga besar Dinas Perindustrian Provinsi NTB. Bersatu bersama menuju NTB Gemilang.

Family Gathering of Disperin NTB at the End of Ramadan 1422 H

Welcoming the arrival of the month of Shawwal 1422 H and as the last day of work activities within the NTB Provincial office, the Head of the NTB Provincial Industry Office Nuryanti, SE., ME and all staff held a gathering at the office yard of the NTB Provincial Industry Service.

In this simple and memorable event, Nuryanti conveyed her mandate to continue to maintain productivity and health at work. Forgive each other in work activities and continue to work hand in hand to achieve the common goals that have been set.

This gathering was coupled with the distribution of parcels for non-public officers staff within the NTB Department of Industry. The distribution of Eid al-Fitr parcels is a symbolic form of gratitude for the Head of the Industry Service and her staff for the extraordinary support and attention of non-public officers staff in supporting the NTB Ministry of Industry’s work program so far.

It would be unpleasant if the gathering was not closed with a group photo session. Various styles and clothes, blended in the atmosphere of the big family gathering of the NTB Provincial Industry Office. Unite together towards NTB Gemilang.